Εξυπηρέτηση πελατών

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας

6909240562

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη: 10:00-17:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 10:00-18:00

Σάββατο: 10:00-14:00

Χρειάζεστε βοήθεια;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!Συχνές ερωτήσεις

Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας ανάμεσα σε:

Αντικαταβολή με μετρητά ή κάρτα.

Κατάθεση σε τράπεζα. Μπορείτε να μεταφέρετε το οφειλόμενο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Η παραγγελία στέλνεται μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης.

Πληρωμή με κάρτα (μέσω EuroBankpay), δηλαδή γίνεται ανακατεύθυνση στη σελίδα πληρωμής, συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώνετε την πληρωμή σας με ασφάλεια.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές σε μια καταχωρημένη παραγγελία σας, εφόσον δεν έχει αποσταλεί ακόμα, επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email, social media FacebookInstagram ή της φόρμας επικοινωνίας.

Για αποστολή σε Αττική (μόνο χερσαία) το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 5€, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό του δέματος χρεώνεστε 0,60€

Για αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος αντιστοιχεί σε 7€ και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Φυσικά μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Όταν η παραγγελία σας φύγει από εμάς, σας στέλνει η εταιρία courier γραπτό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής ώστε να μπορείτε με ευκολία να δείτε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Σε περίπτωση που δεν έχετε συμπληρώσει κάποιο κινητό τηλέφωνο στη φόρμα στοιχείων κατά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας σας στο Ιστορικό Παραγγελιών στον λογαριασμό σας:

Ιστορικό παραγγελιών

Εάν έχετε λογαριασμό επισκέπτη, μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του παρακάτω link:

Παρακολούθηση επισκέπτη

Για τις παραγγελίες που διακινούνται μέσω courier θα λάβετε ενημέρωση μέσω SMS με τον αριθμό φορτωτικής (voucher) ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παράδοσης της στον χώρο σας.

Αν κάποιο προϊόν δεν έχει παραδοθεί σωστά, είναι κατεστραμμένο ή ελαττωματικό, επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας καθοδηγήσουμε για την επιστροφή σας. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του ενώ γίνεται με τον ίδιο τρόπο παράδοσης που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία.

Αν η παραγγελία σας πραγματοποιήθηκε με αποστολή μέσω courier μας το επιστρέφετε με αποστολή, με δική μας χρέωση, μέσω της Acs Courier. 

Αναλυτικές πληροφορίες για την Πολιτική επιστροφών θα βρείτε εδώ.

Εάν απλά αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας, έχετε τη δυνατότητα να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του. Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και στη συσκευασία του με τα συνοδευτικά έγγραφα.

Σημειώνεται ότι η επιστροφή γίνεται με δικά σας έξοδα αποστολής και εφόσον το παραλάβουμε και το ελέγξουμε θα σας επιστρέψουμε το ποσό του προϊόντος.

Σε αυτήν την περίπτωση δε γίνεται επιστροφή των μεταφορικών.

Λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να σας εξυπηρετήσουμε, όπως θα θέλατε.

Μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας και θα προσπαθήσουμε για την επίλυση του θέματος που αντιμετωπίζετε.

Retail Store Location

12 rue d'Amsterdam 75009 Paris, France